Koken is altijd mijn passie geweest. Toen onze 4 kinderen het huis verlieten, begon ik van mijn hobby een beroep te maken.
Ik streef ernaar de beste verse en rijpe produkten te krijgen, geinspireerd door de seizoenen. Koken met de seizoenen geeft het vertrouwde gevoel dat het leven doorgaat. Simpele, zuivere en duidelijke smaken zijn de belangrijkste karakteristieken van mijn gerechten (de Italiaanse keuken is daarom een van mijn favorieten).
Ik zie voedsel niet op de eerste plaats als een kunstwerk en natuurlijk zijn het idee en compositie belangrijk, maar het mag nooit ten koste van de smaak gaan. Koken is voor mij vooral een kwestie van liefde en geven. Het betekent samen eten met familie en vrienden, gezelligheid en gedeelde vreugde.
Sinds februari 2013 ben ik een van de twee Bilder & de Clercq chefs. Wij ontwikkelen de recepten en doen de styling van de receptkaarten en posters van de gerechten in de winkel.
Bernadette.

Cooking has always been my passion. When our four children left home, cooking became my profession.
Inspired by the seasons, I strive to get the freshest and best products I can.  Simple, pure and clean flavours are what characterises my style of cooking (the Italian kitchen is one of my favourites). Individual ingredients should come to the forefront. The idea that cooking can be enjoyable, simple and fulfilling for eveybody is important to me.
Cooking is about love and sharing. It’s about eating together with family and friends and celebrating all that is good in life.
Since February 2013 I have also been working as one of the two Bilder & de Clercq chefs. We develop their recipes and do the styling of the recipe cards and food posters in the stores.
Bernadette.